studio_oranje_over_ons3

Samen groeien

onderscheidend zijn in jou markt?

webdesign

Een webdesign van Studio Oranje, afgestemd op jou doelgroep en op maat gemaakt.

De intake met een kopje koffie.

Voordat er een website gebouwd kan worden is het voor ons belangrijk om te weten wie de klant is, waar we de website voor bouwen en wat het doel van de website is. Webdesign volgens deze werkwijze zorgt voor een gestructureerde aanpak waarin wij jou als klant betrekken bij de businesscase! Samen kijken we naar welke pagina’s jou website nodig heeft, wat de structuur hierin is en of er nog speciale wensen zijn.

Het werk kan beginnen.

Nadat het plan van aanpak geschreven is, is het tijd om jou webdesign concreet te maken. In deze fase kijken we naar het kleurenpalet, typgrafie en de mogelijke vormen die we gaan gebruiken.

Wanneer dit voor ons helder is kunnen wij gaan bouwen aan jou unieke webdesign. Ook in dit proces ben jij als klant erg belangrijk. We nemen je mee gedurende het webdesign. Zo blijven we op één lijn en kan er snel geschakeld worden bij mogelijke aanpassingen.

Webdesign opleveren.

De laatste fase van een echt webdesign van Studio Oranje. Nadat de puntjes op de i gezet zijn gaan we met jou als klant om tafel. Is het uiteindelijke resultaat wat jij als klant voor ogen hebt ook daadwerkelijk het webdesign wat wij ontworpen hebben?

Nadat wij jou webdesign opleveren kunnen wij deze ook beheren. We plaatsen relevante artikelen, voegen foto’s toe en ontzorgen je compleet.

SEO-analyse.

Bovenaan in Google. Dé plek waar jij wilt staat. Maar hoe kom je daar?
Het heeft alles te maken met SEO-optimalisatie. Oftewel, zoekwoordenoptimalisatie. Google leest alle websites en zorgt dat de meest waardevolle websites bovenaan komen te staan.

De juiste strategie is hier cruciaal. Studio Oranje kan jou helpen met het bereiken van die eerste pagina. We voeren een analyse uit, kijken naar je huidige strategie en stellen een plan op.

Zoekwoordenonderzoek.

SEO optimaliseren begint met een gedegen zoekwoordenonderzoek. Dit houdt in dat we belangrijke woorden binnen jou branche zoeken. Deze zijn waardevol voor Google en hebben we nodig voor je website.

We lichten het web door, kijken wat concurrenten doen en stellen een zoekwoordenplan op. Aan de hand van dit zoekwoordenplan gaan wij teksten schrijven, implementeren we deze op jou website en verbeteren we waar nodig.

Backlinks & interne links.

SEO optimalisatie hangt sterk vast aan het linken van websites naar jou website. Zie het als een groot netwerk, hoe meer links er uitgaan naar jou website, hoe belangrijker Google jou website vindt. Dit worden backlinks genoemd.

Naast backlinks zijn er ook interne links. Deze links zijn worden interne links genoemd omdat ze binnen een website blijven, dus het linken van een pagina naar een andere. Hoe meer links een pagina krijgt, hoe belangrijker deze is. Studio Oranje gaat jou helpen met dé linkbuilding strategie voor jou website.

SEO-optimalisatie

Geen of nauwelijks groei op Google? Maakt niet uit, Studio Oranje helpt je graag naar die nummer één positie!

Branding

Het gevoel dat je niet genoeg uit je merk haalt? Met onze creativiteit en unieke strategische blik kijken we graag mee naar jou unieke situatie!

Visualiteit.

Een nieuw logo? Of toch een mooie flyer? Studio Oranje helpt en denkt graag mee bij het bouwen aan jou merknaam.

Een eerste indruk en een goede uitstraling zijn cruciaal bij het aanbieden van een product of dienst. Samen gaan we aan de tekentafel, zoeken we dé huisstijl die bij jou organisatie past en denken we deze tot in de details uit.

Textueel.

Tekst is minstens zo belangrijk als beeld. Studio Oranje beschikt over professionele tekstschrijvers die in jou organisatie duiken, inlezen in het onderwerp en ijzersterke teksten kunnen schrijven.

Deze teksten kunnen verscheidene soorten content zijn. Denk hierbij aan tekst voor social media posts, blogteksten en tekst voor op jou website.

Naast content biedt Studio Oranje ook tekst lessen aan. Hier leer je in een aantal lessen om ijzersterke teksten te schrijven en jou doelgroep op de juiste manier te bereiken.

Strategie.

Kan jou merk wel een oppepper gebruiken? Mis je een missie en visie in je strategie als brand? Laat ons meedenken in hoe jij een nummer één merk vormt!

Door middel van de bovenstaande onderdelen te combineren met een positioneringsstrategie gaat Studio Oranje voor jou aan de slag met de Wie, Wat en Waarom en combineren we een positioneringsstrategie met een unieke, eigen huisstijl.

Social media beheer.

Geen tijd of energie voor social media? Studio Oranje kan jou compleet ontzorgen. Facebook, Instagram, LinkedIn, wij nemen jou kanalen over en zorgen ervoor dat het staat als een huis!

Dit begint met het inlezen in jou organisatie / doelgroep, het schrijven van content en het consistent onderhouden van jou social media kanalen.

Contentstrategie.

Nieuw op social media maar je mist een stappenplan? Of geen tijd voor het uitkienen van een sterke contentstrategie?

Geen probleem! Studio Oranje creëert voor jou een unieke positioneringsstrategie op welk social media kanaal dan ook. Wij creëren voor jou organisatie een strategie, contentkalender en de ideale content voor je doelgroep.
Helemaal geen zin om dit dan zelf toe te passen? Studio Oranje beheert jou social media kanalen tegen een ijzersterke prijs, met gegarandeerd meer leads.

Social media

Geen tijd/ energie of geen verstand van social media? Maakt niets uit, Studio Oranje helpt je met het uitzetten van dé strategie om jou doelgroep online te bereiken!